Campanie recrutare

Punem ţara înainte de orice, datoria înainte de propria persoană, suntem mândri ştiind că tot ceea ce facem este pentru România.

Campanie de recrutare

Ai curajul să depășești tiparele? Alătură-te nouă!

Serviciul de Informații Externe organizează o campanie de recrutare, începând cu data de 01 septembrie 2023, în perspectiva ocupării posturilor de ofițer operativ, respectiv analist.

Dezvoltă-ți o carieră incitantă, lipsită de monotonie, în care poți profita de senzațiile unice ale misiunilor externe ori de satisfacția descoperirii conexiunilor dintre informații.

Înainte de a aplica, asigură-te că îndeplinești următoarele criterii:

  • - studii universitare de licență absolvite;
  • - disponibilitate de relocare în București;
  • - disponibilitate de a efectua misiuni în străinătate;
  • - abilitatea de a îndeplini sarcinile atât în mod independent, cât și în echipă;
  • - cunoștințe avansate de limba engleză (competențele de comunicare în orice altă limbă străină constituie un avantaj);
  • - bune abilități de relaționare.

Dacă ești încrezător în aptitudinile și cunoștințele tale, alătură-te echipelor noastre de ofițeri operativi sau analiști și bucură-te de privilegiul de a cunoaște lumea dintr-o altă perspectivă!

Te poți înscrie AICI sau ne poți transmite un e-mail (care să includă un CV actualizat atașat) la adresa resurse_umane@sie.ro.

Persoanele selectate vor participa, în București, la interviuri și etape de evaluare psihologică, assessment centre, medicală și de testare a cunoștințelor de limbi străine.

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește-ne pe LinkedIn, Facebook și Instagram.